Hill International: Ο Γ. Κιρκινέζης διευθυντής Ανάπτυξης για Ν. Ευρώπη και Κ. Ασία, με έδρα την Αθήνα

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 19:00
UPD:19:05

Διευθυντής Ανάπτυξης της Hill international για την νότια Ευρώπη και την κεντρική Ασία, με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Κιρκινέζης, μέχρι πρότινος Διευθυντής του Τμήματος διευθέτησης Διαφορών - Αξιώσεων (Claims) του γραφείου της εταιρείας στην Αθήνα.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρεία στη σχετική ανακοίνωσή της, πρόκειται για μια απόφαση με την οποία καταδεικνύονται η εμπιστοσύνη στους έλληνες τεχνοκράτες και ειδικούς και η πρόθεσή της να καταστήσει την Αθήνα κέντρο των δραστηριοτήτων της στη νότια Ευρώπη και την κεντρική Ασία.

Όσον αφορά σε αυτές τις περιοχές, η εταιρεία αυτή την περίοδο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Τουρκία, τη Σερβία, το Κόσσοβο, τη Ρουμανία, τη FYROM, τη Βουλγαρία, το Αζερμπαιτζάν, το Τατζικιστάν, το Καζακστάν ,το Ουζμπεκιστάν και τη Γεωργία.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κιρκινέζης γεννήθηκε το 1958 στη Κομοτηνή. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός (Master of Science). Έχει εργαστεί σε πολλά μεγάλα έργα τόσο  στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Από το 1986 μέχρι το 2011 οπότε και ανέλαβε Διευθυντής του Τμήματος Διευθέτησης Διαφορών (Claims) της Hill International ,εργάστηκε στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού σε Διευθυντικές θέσεις σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα Υποδομών, Αυτοκινητοδρόμων, Ενέργειας, Βιομηχανικών και Πετρελαικών/Διυλιστηριακών εγκαταστάσεων κ.α.

Μιλά Αγγλικά, Ρουμανικά και λίγα Αραβικά, ενώ είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα