Μercer: Συνεργασία με την ελληνική BetterFuture

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 11:41
UPD:12:00

Ως επίσημο συνεργάτη της για την υπηρεσία Talent επέλεξε την ελληνική συμβουλευτική εταιρεία Better Future η διεθνής εταιρεία Μercer. Οι δυο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας λύσεις, τόσο σε διεθνείς όσο και εγχώριους πελάτες, για την ενίσχυση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Ειδικότερα, η στρατηγική συνέργεια προβλέπει τη διαχείριση της παγκόσμιας έρευνας ταλέντων της Mercer (global HYPERLINK "http://www.imercer.com/"talent HYPERLINK "http://www.imercer.com/"surveys) από τη BetterFuture, διασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση στα τρέχοντα δεδομένα αμοιβών και παροχών των στελεχών της ελληνικής αγοράς. 

«Οι συνεργασίες μας στον τομέα υπηρεσιών Talent αποσκοπούν στο να έχουν οι πελάτες μας διπλό κέρδος. Αυτό σημαίνει ότι παράλληλα με την πρόσβαση τους στην διεθνή τεχνογνωσία της Mercer, θα μπορούν να αποκτήσουν γνώση της ελληνικής αγοράς μέσω της  BetterFuture», δήλωσε με αφορμή τη σύμπραξη των δύο εταιρειών ο Αντώνης Χρηστίδης, Talent Information and Technology Solutions Leader της Mercer για την Ευρώπη.

«Εργαζόμενοι και επιχειρήσεις παλεύουν να επιβιώσουν στην Ελλάδα της κρίσης. Προκειμένου να μετατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση σε ευκαιρία πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε κομβικά στρατηγικά ερωτήματa αναφορικά με το μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματική διοίκηση στο πλαίσιο μιας σύγχρονης εταιρικής διακυβέρνησης. Η BetterFuture συμβουλεύει τους πελάτες της να υιοθετήσουν μια νέα μορφή εργασιακής κουλτούρας παρακινώντας τα στελέχη να συμβάλλουν ενεργά και υπεύθυνα στην επιτυχία της εταιρείας», ανέφερε από την πλευρά του ο Κρις Αμιράλης, ιδρυτικό μέλος της BetterFuture.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα