Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Πιστοποίηση με ISO 26000

Για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 15:10
UPD:15:11
MOTION TEAM/ΦΑΝΗ ΤΡΨΑΝΗ

Το εργοστάσιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιΐας στη Θεσσαλονίκη.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βεβαιώθηκε, από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS, ότι ακολουθεί το διεθνές πρότυπο ISO 26000, ως πλαίσιο ενσωμάτωσης των αρχών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη λειτουργία της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε ότι καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις στις εξής επτά θεματικές ενότητες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως ορίζονται στο πρότυπο: εταιρική διακυβέρνηση και οργάνωση της εταιρείας, ανθρώπινα δικαιώματα, εργασιακές πρακτικές, προστασία περιβάλλοντος, δίκαιες πρακτικές λειτουργίας στην αγορά, θέματα καταναλωτών, συμμετοχή και ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

«Για όλους εμάς στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μεγάλη επιβράβευση και πηγή χαράς, το γεγονός πως είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που βεβαιώθηκε ότι ακολουθεί το διεθνές πρότυπο ISO 26000. Έχοντας συμπληρώσει 50 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, επενδύουμε σε προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας που εξασφαλίζουν όφελος και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για όλους τους συμμετόχους μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση και τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Ζωούλλης Μηνάς.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα