Η Virgin Media επέλεξε το StreetNode της Intracom Telecom

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 14:01
UPD:14:02
EUROKINISSI/ΧΑΒΑΛΕΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Την επιτυχή ολοκλήρωση της πιλοτικής εγκατάστασης της προηγμένης ασύρματης λύσης υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου Small Cell, StreetNode™, που υλοποίησε για την Virgin Media, ανακοίνωσε η Intracom Telecom.

Οι δοκιμές έδωσαν τη δυνατότητα στη βρετανική πάροχο καλωδιακής υπηρεσίας να αξιολογήσει την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική small cell backhaul της Intracom Telecom, προκειμένου να την ενσωματώσει στις δικτυακές υποδομές που υλοποιεί.

Το πιλοτικό έργο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ληντς, όπου η Virgin Media Business κατέχει τις σχετικές άδειες του δημοτικού συμβουλίου να παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες και Wi-Fi σε συνδρομητές που συνδέονται με tablets, laptops και smartphones στο δρόμο.

Πως τονίζει η Intracom Telecom σε ανακοίνωσή της, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της πλατφόρμας StreetNode™ ενσωματώνει πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών που διευκολύνουν την εγκατάσταση υποδομών small-cell backhaul. Το StreetNode™ είναι μια μικροκυματική λύση ειδικά σχεδιασμένη για την διασύνδεση μικρών σταθμών βάσης, αντιμετωπίζοντας το σύνθετο πρόβλημα της ασύρματης υποστήριξης τηλεπικοινωνιακών δικτύων σε επίπεδο δρόμων.

«Αυτή ήταν μια σημαντική ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη λύση StreetNode™ στο δίκτυο της Virgin Media Business, έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη Μεγάλη Βρετανία και σε μία από τις από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Οι αξιολογήσεις ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και η πλατφόρμα παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα με κορυφαία συνδεσιμότητα σε επίπεδο δρόμου», σχολίασε ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα