Εμπεδος: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2004 10:47

Η εταιρεία δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε τραπεζικούς και άλλους πιστωτικούς οργανισμούς αναφέρει μεταξύ άλλων σε σημερινή της επιστολή προς τη διοίκηση του Χ.Α. η Εμπεδος Α.Ε. . Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

« 1. Η Εταιρεία λόγω της φύσεως αλλά και των ειδικότερων αναγκών επεξεργασίας και εκκαθάρισης των μισθολογικών καταστάσεων του εργατικού προσωπικού της (υπερωρίες, υπερεργασίες, μετακινήσεις προσωπικού από εργοτάξιο σε εργοτάξιο κλπ) αλλά και του μεγάλου αριθμού των εργαζομένων σ' αυτή (450 άτομα περίπου) καθώς και των πολλών εργοταξίων (20 εργοτάξια) πραγματοποιεί τις πληρωμές του προσωπικού της μεταξύ της 10ης και 20ης εκάστου μηνός.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι εργαζόμενοι σε όλα τα εργοτάξια και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας έχουν εξοφληθεί μέχρι και τον μήνα Αύγουστο 2004.

Έχει γνωστοποιηθεί σε όλα τα στελέχη της εταιρείας μας, στα εργοτάξια και στα κεντρικά γραφεία, ότι οι εκκαθαρίσεις μισθοδοσίας των εργαζομένων γίνονται κατά πάγια τακτική εντός του πρώτου 20ημέρου του επόμενου μήνα. Τη συμφωνία αυτή παραβίασε μικρός αριθμός εργαζομένων στο εργοτάξιο της ΟΜΙΚΡΟΝ, οι οποίοι και εξοφλήθησαν άμεσα. Οφείλονται μόνο οι αμοιβές του μηνός Σεπτεμβρίου 2004 οι οποίες προγραμματίζουμε να εξοφληθούν στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Επομένως δεν υφίσταται καθυστέρηση τριμήνου στην καταβολή των μισθών και ημερομισθίων των εργαζομένων μας.

2. Η Εταιρεία στο σύνολο των εργαζομένων της όπως αναφέρθηκε πιο πάνω (450 άτομα, περίπου σε 20 εργοτάξια) όφειλε δεδουλευμένα μηνός Σεπτεμβρίου περίπου Euro 552.000,00. Μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί περίπου Euro 101.500, τα δε υπόλοιπα πρόκειται να καταβληθούν σταδιακά μέχρι 10 Νοεμβρίου 2004.

3. Η Εταιρεία δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε τραπεζικούς και λοιπούς πιστωτικούς οργανισμούς. Επίσης σας γνωρίζουμε οτι η εταιρεία έχει φορολογική και ασφαλιστικής ενημερότητα.

4. Με βάση τα δεδομένα και τα στοιχεία της Εταιρείας που έχουμε μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν άλλα γεγονότα σημαντικά (Οικονομικά και Νομικά) που να επηρεάζουν δυσμενώς την περιουσιακή και οικονομική θέση της Εταιρείας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα