Η Intracom για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2004 11:35

Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου με στόχο τη μείωση του υφιστάμενου προσωπικού της εταιρείας υλοποιεί η Intracom. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, το πρόγραμμα είναι ήδη σε εφαρμογή από την 1/11/2004 και λήγει την 30/11/2004, και αφορά μόνο τη μητρική εταιρεία.

Το πρόγραμμα αυτό, στο οποίο η συμμετοχή φυσικά είναι προαιρετική, απευθύνεται σ' όλο το προσωπικό που έχει προϋπηρεσία πάνω από 2 χρόνια στην εταιρεία και έχει σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους εργαζόμενους που θα ζητήσουν να διακοπεί η εργασιακή τους σχέση να αποχωρήσουν με ευνοϊκούς όρους, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το αίτημά τους θα γίνει αποδεκτό από την εταιρεία.

Τα κίνητρα αποχώρησης ενισχύουν κυρίως τους χαμηλόμισθους, όσους έχουν αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρεία και μεγαλύτερη ηλικία. Συγκεκριμένα το πακέτο περιλαμβάνει:

α. Το ποσό της αποζημίωσης που θα έπαιρνε ο εργαζόμενος με βάση το Ν 2112/1920, προσαυξημένο με ένα πρόσθετο ποσό, το οποίο ξεκινά από τα 3.500 ευρώ και κλιμακώνεται ανάλογα με την ηλικία και την προϋπηρεσία του κάθε εργαζόμενου και φθάνει τα 17.000 ευρώ.

β. Συμμετοχή σε Ασφαλιστικό πρόγραμμα που προβλέπει Ιατροφαρμακευτική και Νοσοκομειακή κάλυψη του εργαζόμενου που αποχωρεί καθώς και των προστατευόμενων μελών, για ένα χρόνο από την ημερομηνία αποχώρησής του.

γ. Δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα επανατοποθέτησης, το οποίο θα υλοποιηθεί από εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο αυτό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα