Εορταστική προσφορά από τη FORTHnet

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2001 13:48
UPD:14:00

Δώρο επιπλέον χρόνο σύνδεσης στο Ιnternet σε όλους τους πελάτες της, νυν και μελλοντικούς, κάνει εν όψει των εορτών των Χριστουγένννων και της Πρωτοχρονιάς, η FORTHnet. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η προσφορά αφορά όλες τις συνδέσεις μέσω γραμμής PSTN και ISDN, απευθύνεται τόσο σε νέους συνδρομητές όσο και στους ήδη πελάτες της εταιρείας που επιθυμούν ανανέωση της συνδρομής τους και ισχύει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2002.

Με κάθε τρίμηνη συνδρομή παίρνετε επιπλέον 45 ημέρες, με κάθε εξάμηνη επιπλέον 100 ημέρες με κάθε ετήσια επιπλέον 125 ημέρες και με κάθε διετή συνδρομή επιπλέον 150 ημέρες χρόνο σύνδεσης στο Internet. Αποκτώντας σύνδεση με τη FORTHnet, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μπορεί κανείς σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται να έχει προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) με χωρητικότητα μέχρι 50 ΜΒ, πρόσβαση στο World Wide Web (WWW), δωρεάν χώρο μέχρι 5 ΜΒ για τη φιλοξενία των προσωπικών σας σελίδων, δωρεάν λογισμικό με απλές και κατανοητές οδηγίες εγκατάστασης και σύνδεσης, καθώς και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες Internet π.χ. μεταφορά αρχείων με ftp, πρόσβαση σε χιλιάδες news groups, chat μέσω irc κ.λπ.

Τέλος, για εκείνους που θα ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στο Internet και στο e-mail σας από όλο τον κόσμο με κόστος τοπικής κλήσης, μέσω της προαιρετικής δυνατότητας περιαγωγής (roaming).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα