Οι στόχοι της Π. Γ. Νίκας ΑΒΕΕ για την επόμενη διετία

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2004 15:44

Τη στρατηγική της Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ για τα έτη 2005 – 2006 παρουσίασαν ο κ. Διονύσιος Ρόρρης, διευθύνων σύμβουλος, και ο κ. Γεώργιος Βάνης, οικονομικός διευθυντής του Ομίλου, στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσιάσεων εισηγμένων εταιρειών που διοργανώνει η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών.

Η διοίκηση του Ομίλου στοχεύει στην ενίσχυση του μεριδίου της στα αλλαντικά, την ανάπτυξή της στις κατηγορίες του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων, των επιλεγμένων τυροκομικών προϊόντων και την περαιτέρω ανάπτυξη στις χώρες της Βαλκανικής.

Η διοίκηση σκοπεύει να ακολουθήσει δυναμικότερη επικοινωνιακή πολιτική για την επίτευξη υψηλότερου ρυθμού ανάπτυξης πωλήσεων και να συνεχίσει να επιτυγχάνει υψηλότερους δείκτες κερδοφορίας συγκριτικά με το μέσο όρο του κλάδου των τροφίμων.

Οι πωλήσεις για το 2004 εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 3%, τα Λειτουργικά Κέρδη προ Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) κατά 4% και τα Καθαρά Κέρδη μετά από φόρους και τα Δικαιώματα Μειοψηφίας κατά 10%.

Οι στόχοι ανάπτυξης στη διετία 2005 - 2006 είναι 8% για τις πωλήσεις, 12,5% για τα Λειτουργικά Κέρδη προ Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) και 20% για τα Καθαρά Κέρδη μετά από φόρους και τα Δικαιώματα Μειοψηφίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα