Πτώση στη Wall Street

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 23:40
UPD:23:49
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Mε πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης καθώς οι επενδυτές προβληματίζονται από τη συμφωνία  για  τον προϋπολογισμό που επετεύχθη την Τρίτη στο Κογκρέσο γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα μείωσης του προγράμματος αγοράς ομολόγων της Fed

Ο Dow Jones έκλεισε με απώλειες κατά 0,81% στις 15,843.53 μονάδες. Με άνοδο έκλεισαν οι μετοχές της Coca – Cola Co/The και της Home Depot Inc/The, αρνητική πορεία είχαν οι μετοχές της ΝΙΚΕ Inc και της United Health Group Inc

Ο Standard & Poor's κινήθηκε πτωτικά κατά 1.13% κλείνοντας στις 1,782.22 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε πτώση 1,40% στις 1,782.22 μονάδες.

Οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι κατέληξαν την Τρίτη σε συμφωνία στο Κογκρέσο για τις δαπάνες του προϋπολογισμού για την επόμενη διετία, απομακρύνοντας έτσι τον κίνδυνο ενός νέου shutdown των λειτουργιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στα μέσα Ιανουαρίου.

Οι επενδυτές έχουν στραμμένη την προσοχή στο  χρονοδιάγραμμα της μείωσης του προγράμματος τόνωσης της αμερικανικής Federal Reserve, και ειδικά στην τελευταία συνεδρίαση της FOMC για το τρέχον  έτος, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, στις 17 και 18 Δεκεμβρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα