Ι.Κλουκίνας-I.Λάππας: Εξαγορά του υπόλοιπου 20% της Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2004 17:52

Την εξαγορά μετοχών που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 20% της εταιρείας Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη ΑΕ, στην οποία η Ι.Κλουκίνας-I.Λάππας ΑΕ συμμετέχει με 80%, αποφάσισε σήμερα το δ.σ. της τελευταίας.

Το 20% των μετοχών της ανώνυμης εμπορικής και βιοτενικής εταιρείας η Ι.Κλουκίνας-I.Λάππας ΑΕ εξαγοράζει από την «BALMERINE MANAGEMENT LTD» έναντι τιμήματος 10.000.000 ευρώ, ούτως ώστε η εταιρεία να αποκτήσει το σύνολο των μετοχών της εξαγορασθείσας.

Το δ.σ. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο και διευθύνοντες συμβούλους της εταιρείας Ιωάννη Κλουκίνα και Ιωάννη Λάππα, όπως με τις ιδιότητές τους αυτές και για λογαριασμό της εταιρείας, προβούν στην αγορά αυτή, με όρους που οι ίδιοι θα κρίνουν, υπογράφοντας και κάθε αναγκαίο για τον σκοπό αυτό έγγραφο.

Η αγορά των μετοχών αυτών κρίνεται επωφελής, σύμφωνα με σετική ανακοίνωση, προκειμένου να επιτευχθεί η συγχώνευση με απορρόφηση των δύο εταιρειών, δεδομένου ότι μετά την αγορά των 65.000 μετοχών η εταιρεία θα κατέχει πλέον το σύνολο των μετοχών της Υιοί Ευθ. Παπαγιάννη ΑΕ ανερχόμενο σε 325.000 μετοχές και θα είναι δυνατή η συγχώνευση με απορρόφηση των δύο εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2166/1993.

Η απόφαση αυτή οριστικοποιήθηκε με την υπογραφή απο τους συμβαλλόμενους ιδιωτικού συμφωνητικού πώλησης μετοχών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΛΜ



Σχολιασμένα