Profile: Σε παραγωγική λειτουργία το σύστημα IMSplus στην Ergo

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 13:26
UPD:13:27

Σε παραγωγική λειτουργία έθεσε τη λύση IMSplus Asset Management της Profile η ασφαλιστική εταιρεία ERGO A.A.E. ΖΗΜΙΩΝ, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των εργασιών που αφορούν τη διαχείριση των επενδύσεών της.

Η επενδυτική αυτή πλατφόρμα της PROFILE επιλέχθηκε από την ERGO Α.Α.Ε. ΖΗΜΙΩΝ, μέλος του γερμανικού ομίλου ERGO Group, βάσει του ευέλικτου, προσαρμόσιμου και πλήρους σε λειτουργικότητα περιβάλλοντος εργασίας, που προσφέρει, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με εγκαταστάσεις σε διεθνείς ασφαλιστικούς οργανισμούς, το IMSplus Asset Management αποτελεί μια ολοκληρωμένη, αλλά και εύκολα παραμετροποιήσιμη λύση, που ανταποκρίνεται πλήρως στις τρέχουσες και μελλοντικές επιχειρηματικές τάσεις και κανονισμούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η πρόσφατη υλοποίηση του IMSplus στην ERGO Α.Α.Ε. ΖΗΜΙΩΝ διευρύνει το σημαντικό πελατολόγιο της Profile στον χρηματοοικονομικό τομέα και αναδεικνύει την εξειδίκευση της εταιρείας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τον ασφαλιστικό κλάδο.
 



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα