Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας στη Σιδενόρ

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 13:33
UPD:13:34

Το Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας έλαβε η Σιδενόρ, στο πλαίσιο των Βραβείων «Made in Greece», που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στις 25 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εξωτερικών.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 85 επιχειρήσεις, οργανισμοί και συνεταιρισμοί, οι οποίοι κατέθεσαν συνολικά 122 υποψηφιότητες για 7 κατηγορίες βραβείων.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονεμήθηκε στη Σιδενόρ για το SIDEFOR PLUS, ένα έτοιμο βιομηχανικό προϊόν για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν αρμέ).

Όπως τονίζει η εταιρεία, το SIDEFOR PLUS εγγυάται  τη σωστή εφαρμογή της μελέτης και τη συμμόρφωση στις απαιτήσεις των κανονισμών, αφού περιορίζει σε μεγάλο βαθμό την παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από παραγωγική ευελιξία, καθώς μπορεί να παραχθεί στις ακριβείς ποσότητες και διαστάσεις χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, το προϊόν εξασφαλίζει σημαντική οικονομία και μείωση του χρόνου κατασκευής του έργου.

«Η σημερινή βράβευση αποτελεί για μας αναγνώριση αυτής της προσπάθειας αλλά και επιβράβευση του τεχνικού κόσμου που έχει υιοθετήσει το προϊόν. Θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση πιστοί στο όραμα μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Σιδενόρ, Ν. Μαρίου.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα