Νέο προϊόν «Πειραιώς Diamonds»

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2004 11:54
UPD:11:55

Ένα νέο προϊόν Εγγυημένου Κεφαλαίου της σειράς «ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS», διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, η έκδοση απευθύνεται σε πελάτες που έχουν καταθέσεις σε ευρώ και οι οποίοι επιθυμούν να καρπωθούν μία υψηλή δυνητική απόδοση που μπορεί να προκύψει από την εξέλιξη ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου διεθνών μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Τα «ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS», όπως τονίζεται, είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις, η οποία εξαρτάται από την εξέλιξη της ισοτιμίας κύριων νομισμάτων, την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών, την πορεία των διατραπεζικών επιτοκίων των κυριότερων νομισμάτων ή την απόδοση ενός χαρτοφυλακίου μετοχών.

Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς, για την οποία οι εγγραφές θα γίνονται από τη Δευτέρα 29/11/2004 έως και Παρασκευή 14/1/2005 με σειρά προτεραιότητας, μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας, είναι :

“Diamond Διεθνείς Αγορές Ι”

Προθεσμιακή κατάθεση σε Ευρώ, διάρκειας 5 ετών, η απόδοση της οποίας είναι συνδεδεμένη με την εξέλιξη ενός χαρτοφυλακίου μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης οι οποίες διαπραγματεύονται στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου. Συγκεκριμένα ο επενδυτής θα λάβει το 1ο έτος εγγυημένη απόδοση 5% (ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις των τιμών των μετοχών) ενώ για καθένα από το υπόλοιπα έτη, θα λαμβάνει ετήσια απόδοση έως και 7% εξαρτώμενη από τον αριθμητικό μέσο όρο των αποδόσεων των μετοχών του χαρτοφυλακίου.

Οι τόκοι, εφ όσον προκύπτουν, θα καταβάλλονται στον επενδυτή στο τέλος του κάθε έτους.

Το αρχικό κεφάλαιο είναι εγγυημένο, στη λήξη.

Το ελάχιστο ποσό συμμετοχής στο παραπάνω προϊόν είναι €10.000 ενώ η έναρξη της κατάθεσης είναι στις 17/1/2005.

Αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα, παρέχεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, στο τηλ. 801 802 803 804 ή από την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα