Κύκλο εργασιών πάνω από 150 εκατ. ευρώ αναμένει η Q-Telecom το 2005

Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2004 11:59

Κατά το 2004 οι πωλήσεις της Q-Telecom θα ξεπεράσουν τα 100 εκ. ευρώ, ενώ για το 2005 η εταιρεία εκτιμά ότι ο κύκλος εργασιών θα υπερβεί τα 150 εκ. ευρώ, με υψηλή κερδοφορία και σημαντικές ταμειακές ροές.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στην κινητή τηλεφωνία η Q-Telecom θα συνεχίσει να εστιάζει την εμπορική της πολιτική στην καρτοκινητή τηλεφωνία. Με 700.000 συνδέσεις μέχρι το τέλος του 2004 και σταθερό ρυθμό ανάπτυξης, η εταιρεία προβλέπει να αποκτήσει 1.000.000 συνδρομητές εντός του 2005. Θα διαθέτει επίσης άμεσα νέες υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την τεχνολογία GPRS, όπως MMS και WAP.

Παράλληλα, συνεχίζει να αναπτύσσει το ραδιοδίκτυό της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2005 θα το επεκτείνει και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα (Πάτρα, Λάρισα, Βόλος κλπ).

Στη σταθερή τηλεφωνία θα δοθεί έμφαση στην αξιοποίηση του δικτύου Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης για πληρέστερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών της με την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων (υπηρεσίες μετάδοσης φωνής, δεδομένων και πρόσβαση στο internet).

Αύξηση προβλέπεται και στις συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας με κωδικό επιλογής φορέα (1765), με εστίαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ θα συνεχίσει επίσης την επιτυχημένη παρουσία της Q-Telecom στην αγορά των καρτών σταθερής τηλεφωνίας προπληρωμένου χρόνου (Yα!).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα