Η ανακοίνωση της Χ. Ρόκας για τη συμφωνία με Iberdrola

Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2004 16:09

«H Μεταλλοβιομηχανία Αρκαδίας Χ. Ρόκας Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι ενημερώθηκε σήμερα από τους μετόχους της κ.κ. Χρήστο Ρόκα και Γεώργιο Ρόκα, ότι οι τελευταίοι υπέγραψαν σήμερα συμφωνία αγοραπωλησίας μετοχών με την Ισπανική Εταιρεία IBERDROLA S.A, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας, δυνάμει της οποίας, η IBERDROLA S.A, υπό την αίρεση της λήψης των απαραίτητων κανονιστικών και λοιπών εγκρίσεων, θα αποκτήσει αριθμό κοινών μετοχών της Εταιρείας, που αντιπροσωπεύουν το 21% , έναντι συνολικού τιμήματ ος Ευρώ 31,5 εκατομμυρίων περίπου. Η ως άνω συναλλαγή εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2005.

Δυνάμει της ως άνω συμφωνίας, η IBERDROLA S.A διατηρεί το δικαίωμα περαιτέρω αύξησης της συμμετοχής της στην Εταιρεία μέχρι και του ποσοστού 49,9% εντός των επομένων τεσσάρων (4) ετών.

Περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την ως άνω συμφωνία θα γνωστοποιηθούν στην Εταιρεία από τους μετόχους της μετά την ολοκλήρωση της ως άνω συναλλαγής οπότε και θα ανακοινωθούν στο επενδυτικό κοινό».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα