Θεσσαλονίκη: Αντιπλημμυρικά έργα προϋπολογισμού 4,95 εκατ. ευρώ

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2004 12:37

Εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης τεσσάρων εκατ. ευρώ στην ΕΥΔΕ Υδρευσης, Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης, για την κατασκευή εργολαβίας «3ος Χωνευτής και κύρια έργα νερού χρήσης ΕΕΛ» που αφορά στο έργο Επέκτασης και Ολοκλήρωσης έργων βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων Θεσ/νικης (Στάδιο ΙΙ), σύμφωνα με σχετκή απόφαση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργου Σουφλιά.

Με άλλες αποφάσεις του κ. Σουφλιά, εγκρίνονται οι διακηρύξεις δημοπρασίας και τα νέα συμβατικά τεύχη των διαγωνισμών για την κατασκευή των παρακάτω εργολαβιών αντιπλημμυρικών έργων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης:

* Καθαρισμός Ρεμάτων- Καθαρισμός και συντήρηση χειμάρρων Λύτρα- Κωνσταντινίδη- Ορτανσίας-Μαλακοπής κλπ. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων χιλιάδων (400.000) ευρώ.

* Καθαρισμός Ρεμάτων- Καθαρισμός και συντήρηση περιφερειακής τάφρου Δενδροποτάμου και των χειμάρρων Διαβατών-Ξηροποτάμου- Ευκαρπίας και Πυλαίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων (550.000) ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα