Ολοκληρώθηκε η απόσχιση της Παλμός Α.Ε.

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2001 11:02

Εγκρίθηκε πλέον και επισήμως από το υπουργείο Επορίου, η απόσχιση του εμπορικού κλάδου της εταιρείας Γαληνός-Μπαλής Α.Ε., με τον διακριτικό τίτλο «Παλμός Α.Ε.» στην ΑΤΛΑΝΤΙΚ.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, με την ολοκλήρωση της παραπάνω επένδυσης η ΑΤΛΑΝΤΙΚ ενισχύει τον κύκλο εργασιών της κατά περίπου επτά δισ. δρχ., ενώ παράλληλα αποκτά έξι ακόμη καταστήματα σε νευραλγικά σημεία της Κεντρικής Ελλάδας, όπου η εταιρεία δεν είχε παρουσία έως σήμερα.

Στη διάρκεια του οκταμήνου που πέρασε, η εταιρεία αύξησε τον τζίρο της σε ποσοστό 10%, χωρίς να περιλαμβάνεται ο αντίστοιχος της Παλμός Α.Ε. Η αύξηση αυτή, οφείλεται στην πολιτική μείωσης των τιμών που ακολουθεί η διοίκηση, με σκοπό την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εξελίσσεται η διαδικασία συγχώνευσης της Γαληνός-Λαουτάρης Α.Ε. με τη ΔΙΑΝΕΛ Α.Ε. Η εταιρεία που θα προκύψει θα συγχωνευθεί τελικά με την ΑΤΛΑΝΤΙΚ, προσθέτοντας τζίρο περίπου 35 δισ. δρχ. στα παραπάνω ποσά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα