Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2004 10:42

Aspis Bank: «Οι τραπεζικές µετοχές θα βρεθούν σήµερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σήµερα θα πραγµατοποιηθεί συνάντηση του υπουργού οικονοµικών µε τις διοικήσεις των τραπεζών µε θέµα το ασφαλιστικό των τραπεζών. Πάντως το κλίµα στα διεθνή χρηµατιστήρια είναι θετικό και αυτό λογικά θα επηρεάσει θετικά και τις ελληνικές µετοχές».

Πηγές του υπουργείου Οικονομίας - μετά την πρωινή συνάντηση του υπουργού με τους εκπροσώπους των τραπεζιτών - ανέφεραν ότι μειώνονται οι διαφορές μεταξύ των τραπεζιτών για τη λύση του ασφαλιστικού. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη με τους τραπεζίτες, οι οποίοι προηγουμένως θα έχουν συναντηθεί με την ΟΤΟΕ.

Praxis Securities: «Χωρίς αποκλίσεις από τη χθεσινή συνεδρίαση αναμένεται να κινηθεί η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αφού δεν αναμένονται σημαντικές κινήσεις τουλάχιστον στην υψηλή κεφαλαιοποίηση, εάν δεν βρεθεί η “χρυσή τομή” για την επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος των τραπεζών».

Marfin Analysis: «Για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένουμε η ανάκαμψη των αγορών στις ΗΠΑ να βελτιώσει την ψυχολογία των επενδυτών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα