Επέκταση της Infote στην Κύπρο

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2004 14:24

Σε επέκταση στην κυπριακή αγορά, με την ίδρυση υποκαταστήματος στην Κύπρο, προχώρησε η “INFOTE Πληροφορίες για όλους Α.Ε.”, που διαχειρίζεται προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα των επαγγελματικών καταλόγων στην Ελλάδα.

Η INFOTE, θυγατρική του ΟΤΕ, μετά από αίτηση που υπέβαλε στο Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων της Κύπρου εξασφάλισε άδεια παροχής υπηρεσιών καταλόγου με δυνατότητα τερματισμού κλήσης στην κυπριακή αγορά.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έλαβε μέρος σε δημόσιο διαγωνισμό για την εξασφάλιση αριθμού της σειράς 118, ώστε να μπορεί να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες στην Κύπρο. Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2004, η INFOTE εξασφάλισε τον αριθμό 11822, στον οποίο θα μπορούν να απευθύνονται όλοι στην Κύπρο για να λαμβάνουν πληροφορίες ονομαστικών και επαγγελματικών καταλόγων της Κύπρου μέσω σταθερών και κινητών τηλεφώνων.

Μετά την εξασφάλιση της σχετικής άδειας και του αριθμού 11822, η INFOTE δρομολογεί όλες τις διαδικασίες για έναρξη εργασιών το συντομότερο δυνατό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα