Αspis Bank: Νέα προθεσμιακή κατάθεση σε συνδυασμό με συμμετοχή σε Α/Κ

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2004 12:40

Νέα προθεσμιακή κατάθεση, με ιδιαίτερα ελκυστικά επιτόκια, σε συνδυασμό με συμμετοχή σε Αμοιβαία Κεφάλαια, δημιούργησε η Aspis Bank για το επενδυτικό κοινό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν, έχει την ονομασία Aspis Invest και αποτελείται από ένα σωστά δομημένο συνδυασμό Προθεσμιακής Κατάθεσης και συμμετοχής σε Αμοιβαία Κεφάλαια ΑΣΠΙΣ ή/και ABN AMRO, ελληνικά ή/και διεθνή.

Το προϊόν απευθύνεται σε καταθέτες και επενδυτές, προσφέροντας υψηλό προθεσμιακό επιτόκιο και δυνατότητα υπεραποδόσεων, μέσω της επαγγελματικής διαχείρισης και της τεχνογνωσίας που παρέχουν η ΑΣΠΙΣ Α.Ε.Δ.Α.Κ., η ABN AMRO Α.Ε.Δ.Α.Κ. και η ABN AMRO Asset Management, κορυφαίος θεσμικός επενδυτής στη διαχείριση κεφαλαίων παγκοσμίως, με διεθνείς βραβεύσεις.

Συγκεκριμένα, το Aspis Invest, προσφέρεται σε ευρώ και δολάριο ΗΠΑ και περιλαμβάνει τέσσερις επενδυτικούς συνδυασμούς για ευρώ και τέσσερις για δολάρια. Η προθεσμιακή κατάθεση μπορεί να έχει διάρκεια έναν, τρεις, έξι, 12 μήνες, ενώ τα Α/Κ οι επενδυτές μπορούν να τα διατηρήσουν χωρίς χρονικό περιορισμό. Τα προσφερόμενα επιτόκια της προθεσμιακής Κατάθεσης, κυμαίνονται αναλόγως της προθεσμίας και της αναλογίας επένδυσης. Η ελάχιστη συμμετοχή στο Aspis Invest είναι 15.000 Ευρώ ή δολάρια ΗΠΑ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα