DailyFx.gr: Μεγάλη διάθεση ρίσκου – Κορυφώνεται το ενδιαφέρον

Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 08:42
UPD:14/11/2013 09:32

Η σημαντικότερη εβδομάδα του Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει και θα περιμένουμε την μεταβλητότητα να αυξάνεται κάθε μέρα που περνά. Οι συνεδριάσεις των μεγάλων κεντρικών τραπεζών της Ευρωζώνης, της Αγγλίας αλλά και της Αυστραλίας θα μπορούσαν από μόνες τους να χαρακτηριστούν σπουδαίες για την εξέλιξη των αγορών, αλλά σκεφτείτε πόσο μεγαλύτερος είναι ο αντίκτυπος όταν έχουμε και την ανακοίνωση των νέων θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ. Όταν μάλιστα και οι προβλέψεις –λόγω των προβλημάτων που «γέννησε» το shutdown- είναι οι χαμηλότερες των τελευταίων 7 μηνών.

Το άνοιγμα της εβδομάδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ήρεμο αν αναλογιστούμε και την αργία στην Ιαπωνία. Οι θετικές ανακοινώσεις των λιανικών πωλήσεων της Αυστραλίας έφεραν τις σημαντικότερες κινήσεις στην αγορά με το AUD αλλά και NZD να κινούνται ανοδικά. Η ισοτιμία του EUR/USD χτυπήθηκε από τους Traders βρίσκοντας ωστόσο ισχυρή στήριξη στο τεχνικό σημείο 1.3468 που σας είχα αναφέρει από την Παρασκευή 01/11.

Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις της ημέρας είναι το PMI κατασκευών της Ευρωζώνης στις 11:00 και το PMI κατασκευών της Αγγλίας στις 11:30. Οι βιομηχανικές παραγγελίες της Αμερικής -ανακοίνωση που θα ενσωματώσει και τα στοιχεία κατά τη διάρκεια του shutdown- είναι η σημαντικότερη ανακοίνωση μετά το άνοιγμα της Νέας Υόρκης.


Πηγή: DailyFx.gr

Ανοίξτε ένα ΔΩΡΕΑΝ FXCM Δοκιμαστικό Λογαριασμό



Προτεινόμενα για εσάς