Τιμητική διάκριση στην Gulf Air για το περίπτερό της στη World Travel Market

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2004 17:07

Το βραβείο καλύτερου περιπτέρου απέσπασε η Gulf Air στην World Travel Market, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού και ταξιδίων. Το βραβείο ανήκει στην κατηγορία των βραβείων εκθετών στην World Travel Market.

Xαρακτηριστικά του περιπτέρου, ήταν η πρώτη παρουσίαση των καθισμάτων της First και Business Class στην Ευρώπη, όπως και τα ειδικά stands για το Αμπου Ντάμπι, για το Μπαχρέϊν και για το Ομάν καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη χορηγία της Gulf Air στο Grand Prix 2005 του Μπαχρέϊν.

Ο κύριος Danny Barranger, Επικεφαλής των Παγκόσμιων Πωλήσεων και ο κύριος Rohan Alce, γενικός διευθυντής για το Ηνωμένο Βασίλειο, δέχθηκαν το βραβείο εκ μέρους της Gulf Air, σε τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της εταιρείας.

Ο κύριος Danny Barranger αναφέρει σχετικά: «Ο σχεδιασμός του περιπτέρου βασίζεται στη νέα εταιρική ταυτότητα της Gulf Air, προσφέροντας ένα μείγμα παραδοσιακού και μοντέρνου αραβικού σχεδιασμού, τονίζοντας την αληθινή φιλοξενία που μπορεί να προσφέρει μια αραβική εμπειρία. Το σημερινό βραβείο αποτελεί την αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας που κατέβαλλε η ομάδα σχεδιασμού υπό την επίβλεψη του Ross Brown και τους συγχαίρω εκ μέρους της Gulf Air».

Το περίπτερο της Gulf Air, σχεδιάστηκε από τον Ross Brown, Μanager των Visual Communications και την ομάδα του στο Μπαχρέϊν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα