Volcano: Είσοδος στη γερμανική αγορά με τη βοήθεια της INTZEIDIS

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 10:05
UPD:10:13
Volcano Metall-Betten

Στην επιτυχή offline και online παρουσία της Volcano στη Γερμανία - τη μεγαλύτερη πληθυσμιακά και ισχυρότερη οικονομικά χώρα της Ευρώπης - συνέβαλαν οι διαπιστευμένοι σύμβουλοι Εξαγωγών και Ηλεκτρονικού Εμπορίου της INTZEIDIS Consulting.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιτυχής παρουσία της ελληνικής εταιρείας Volcano, μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης στον χώρο της μεταλλικής κρεβατοκάμαρας και του σφυρήλατου επίπλου, «αποδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν στη γερμανική αγορά και ειδικότερα στον συγκεκριμένο κλάδο». 

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 58% των επίπλων τα οποία πωλούνται στη γερμανική αγορά είναι εισαγόμενα και ότι η κατασκευή των νέων κατοικιών το πρώτο εξάμηνο του 2013 ανήλθε σε 124.900 κατοικίες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η αγορά των επίπλων και της διακόσμησης στη Γερμανία βρίσκονται στην έβδομη θέση κατάταξης των διαδικτυακών πωλήσεων με συνολικές πωλήσεις ύψους 1,92 δισ. ευρώ, ενώ για το 2013 προβλέπεται μια αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων στην κατηγορία των επίπλων κατά 60%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα