Εconomist debate για τις δεξιότητες της νέας γενιάς

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 19:28
UPD:20:00
hazliseconomist.com

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Τάσεις αλλά και προκαταλήψεις στην Ελλάδα και την Ε.Ε. αναφορικά με τον προσανατολισμό της εκπαίδευσης, τη μετάλλαξη της αγοράς εργασίας και τελικά τις δεξιότητες της νέας γενιάς σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, θα απασχολήσουν το Economist Debate που θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Την αντιπαράθεση θα συντονίσει ο έγκριτος συντάκτης του Economist John Andrews, ενώ χαιρετισμό κατά την επίσημη έναρξη θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Τα επιχειρήματά τους για το αν «Διαθέτει η νέα γενιά τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος;» θα διασταυρώσουν ο ανώτερος αναλυτής των ευρωπαϊκών μορφών πολιτικής για την κατάρτιση του Cedefop Steve Bainbridge και ο αναπληρωτής Καθηγητής Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του London Business School Μιχάλης Ιακωβίδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Το κοινό που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση θα συμμετάσχει σε ψηφοφορία, η οποία θα αναδείξει την επικρατούσα άποψη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα