Στις 21-22 Νοεμβρίου το «E-Commerce Forum 2020»

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 11:40
UPD:11:43

Το συνέδριο «E-Commerce 2020: the way to Excellence», έχει ως στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για τον τρόπο επίτευξης της αριστείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο πρώτο «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του The American College of Greece-Deree στο θέατρο PIERCE, στην Αγία Παρασκευή.

Το συνέδριο «E-Commerce 2020: the way to Excellence», το οποίο διοργανώνεται από κοινού από το neoecommerce.gr και την DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε., έχει ως στόχο την ενημέρωση των επιχειρηματιών του ελληνικού εμπορίου για τον τρόπο επίτευξης της αριστείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω της παρουσίασης των βέλτιστων πρακτικών των νέων επιχειρηματικών μοντέλων, αλλά και των τελευταίων εξελίξεων του λεγόμενου «μελλοντικού» εμπορίου.

Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, απευθύνεται σε όλους τους διαδικτυακούς εμπόρους και σε αυτούς που αρέσκονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και την καινοτομία αλλά και στους επιχειρηματίες του παραδοσιακού εμπορίου και των επωνύμων μαρκών.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα καλύψει όλες τις πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου - από τα Shopping Clubs, το e-Food και τη Μαζική Εξατομίκευση μέχρι τα Πληροφοριακά Συστήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τη Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα εγγραφών του «E-Commerce Forum 2020: the way to Excellence»: http://www.viva.gr/tickets/conference/e-commerce-forum-the-way-to-excellence/



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα