Κέρδη στη Wall Street

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 23:44
UPD:23:48
REUTERS/MIKE SEGAR

Φωτογραφία αρχείου.

Τρίτη εβδομάδα συνεχόμενης κερδοφορίας στη Wall Street λόγω των πολύ καλών αποτελεσμάτων κερδοφορίας, ειδικά από τον τεχνολογικό κλάδο.

Τα εταιρικά αποτελέσματα των μετοχών της Microsoft και της Amazon ήταν αυτά που στήριξαν το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών.

Στο οικονομικό μέτωπο, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών στις ΗΠΑ σημείωσαν αύξηση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, η οποία διαμορφώθηκε στο 3,7% το Σεπτέμβριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Αξίζει να σημειωθεί πως η αύξηση αυτή ήταν η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από τον περασμένο Ιούνιο.

Στη Wall Street, με τα σημαντικότερα κέρδη ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι μετοχές της Microsoft Corp και της  American Express Co, στον αντίποδα βρέθηκαν οι μετοχές της Procter & Gamble Co/ και της  Home Depot Inc/The

O δείκτης Dow Jones  ενισχύθηκε με κέρδη 0.39% στις 15,570.30 μονάδες, ο δείκτης S&P τερμάτισε με άνοδο  0.39%  στις 1,758.85 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq έκλεισε  με κέρδη 0.37%  στις 3,943.36 μονάδες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα