Ανοδικά η Wall Street

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 17:05
UPD:17:07
REUTERS/BRENDAN MCDERMID

Ο δείκτης Dow Jones σημειώνει της άνοδο τάξης του 0,23%, ο δείκτης S&P 500 ενισχύεται 0,32% και ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,77% υψηλότερα. (Φωτογραφία αρχείου).

Με ανοδικές τάσεις κινείται η Wall Street,και βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης συνεχόμενης εβδομάδας κερδών,  λόγω των πολύ καλών αποτελεσμάτων κερδοφορίας, ειδικά από τον τεχνολογικό κλάδο, ενώ  οι ελπίδες για καθυστέρηση στο ξεκίνημα του tapering από τη Fed συνεχίζουν να ενισχύουν την επενδυτική διάθεση.

Στο οικονομικό μέτωπο, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών στις ΗΠΑ σημείωσαν αύξηση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, η οποία διαμορφώθηκε στο 3,7% το Σεπτέμβριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Αξίζει να σημειωθεί πως η αύξηση αυτή ήταν η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από τον περασμένο Ιούνιο.

Ο δείκτης Dow Jones σημειώνει της άνοδο τάξης του 0,23%, ο δείκτης S&P 500 ενισχύεται 0,32% και ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,77% υψηλότερα.

Σε μία ακόμη γεμάτη ημέρα από πλευράς οικονομικών αποτελεσμάτων, οι μετοχή της Procter & Gamble υποχωρεί ελαφρώς κατά 0,6%, παρά την ανακοίνωση της κερδοφορίας  τριμήνου που ήταν ανάλογη των εκτιμήσεων των αναλυτών. Τα κέρδη της ανήλθαν στα 3,03 δισ. δολάρια από από 2,81 δισ. δολάριο στο αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι.

Οι μετοχές της UPS σημειώνουν άνοδο 0,42% μετά τα πολύ καλά αποτελέσματα κερδοφορίας που ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών, λόγω της πολύ ισχυρής ζήτησης εντός ΗΠΑ.Τα κέρδη της ανήλθαν στα 1,1 δισ. δολάρια από 469 εκατ. δολάρια πέρυσι.

Η μετοχή της Amazon ενισχύεται 10,42% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ’ τριμήνου που έδειξαν έδειξαν σημαντική συρρίκνωση των ζημιών αλλά εκτόξευση των εσόδων, ενώ ράλι καταγράφει και η μετοχή της Microsoft, στο 7,42%, μετά τα πολύ καλά αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η μετοχή της Ζynga ενισχύεται 11,17% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γ’ τριμήνου που έδειξαν συρρίκνωση ζημιών, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να μειώνει τα έξοδα της.

 

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα