Νέος γενικός εμπορικός διευθυντής στην TIM Ελλάς

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2004 16:42

Ο κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης αναλαμβάνει στις 3 Ιανουαρίου 2005 καθήκοντα Γενικού Εμπορικού Διευθυντή στην TIM Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ.

Προερχόμενος από την εταιρεία Cosmote Κινητές Τηλεπικοινωνίες ΑΕ, όπου ήταν επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Προϊόντων, Υπηρεσιών και Μάρκετινγκ, ο κ. Χαραλαμπίδης θα συντονίζει πλέον τα τμήματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών της ΤΙΜ Ελλάς αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Σωκράτη Κομινάκη.

Ο κ. Χαραλαμπίδης έρχεται στην ΤΙΜ Ελλάς με δεκατρία χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στην INTRACOM S.A. αναλαμβάνοντας έργα στους τομείς της Έρευνας & Ανάπτυξης. Το 1996 μεταπήδησε στο τμήμα μάρκετινγκ και πωλήσεων της ίδιας εταιρείας. Το 1998 συνέχισε την καριέρα του στην Cosmote ως Υπεύθυνος Προϊόντων & Υπηρεσιών αναλαμβάνοντας μία σειρά από θέσεις αυξανόμενης ευθύνης καθώς και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Προϊόντων, Υπηρεσιών & Μάρκετινγκ, την οποία κατείχε πριν έρθει στην ΤΙΜ Ελλάς.

Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Χαραλαμπίδη, ο κ. Σωκράτης Κομινάκης Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΙΜ Ελλάς δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω στην εταιρεία τον Δαμιανό, ένα στέλεχος με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά κινητής τηλεφωνίας της χώρας μας».

Ο κ. Χαραλαμπίδης είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. σε Electrical & Electronic Engineering από το Πολυτεχνείο του Λίβερπουλ καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (UMIST).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα