Ενοποιημένο κύκλο εργασιών 625 εκατ. ευρώ αναμένει φέτος η Intracom

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2004 17:10

Τις εκτιμήσεις τους για το σύνολο της φετινής χρήσης σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μεγέθη παρουσίασαν τα στελέχη της Intracom κατά την παρουσίαση της εταιρείας στην Ένωση θεσμικών Επενδυτών.

Ο κύκλος εργασιών για την ενοποιημένη οικονομική κατάσταση του 2004 εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 625 εκατ. ευρώ, τα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) σε 118 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων σε 44 εκατ. ευρώ.

Για τη χρήση 2005, η εταιρεία προβλέπει ότι ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει σε 640 εκατ. ευρώ, με το στόχο για το περιθώριο των καθαρών προ φόρων κερδών να αγγίζει το 10%, σαν αποτέλεσμα του περιορισμού των λειτουργικών δαπανών και της αναδιοργάνωσης του Ομίλου.

Για το 2007 στόχος της εταιρείας είναι ο κύκλος εργασιών του Ομίλου να ανέλθει σε ένα δισ. ευρώ. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί και μέσω εξαγορών, κυρίως σε αγορές του εξωτερικού.

Στόχος της εταιρείας για την επόμενη τριετία είναι η σταδιακή αύξηση τόσο του μεριδίου των υπηρεσιών στο 50%-60% του συνολικού κύκλου εργασιών, όσο και των πωλήσεων στο εξωτερικό στο 55%-60% του συνολικού κύκλου εργασιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα