Σε αρνητικό έδαφος η Wall Street

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 16:49
UPD:16:52
REUTERS/LUCAS JACKSON

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,42% αυτή την ώρα, ο S&P 500 σημειώνει απώλειες 0,52% ενώ 0,73% χαμηλότερα κινείται ο Nasdaq.

Με απώλειες κινείται σήμερα η Wall Street, μετά τα αλλεπάλληλα ρεκόρ του δείκτη S&P 500 στις τέσσερις τελευταίες συνεδριάσεις και με τον Dow Jones να φτάνει χθες μόλις 1,5% μακριά από το ιστορικό υψηλό του, εν μέσω ανησυχιών για της χρηματοοικονομικές συνθήκες στην Κίνα και ανάμεικτων μηνυμάτων από τα εταιρικά αποτελέσματα.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,42% αυτή την ώρα, ο S&P 500 σημειώνει απώλειες 0,52% ενώ 0,73% χαμηλότερα κινείται ο Nasdaq.

Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, οι μεγάλες κινεζικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Βιομηχανικής και Εμπορικής Τράπεζας της Κίνας, διέγραψαν περίπου 3,7 δισ. σε bad debt το πρώτο εξάμηνο του έτους, πολύ υψηλότερα από ότι πέρυσι.

Η μετοχή της Caterpillar σημειώνει βουτιά 5,6%, μετά τα αποτελέσματα κερδοφορίας  γ ΄τριμήνου που ητάν πολύ κατώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών και μετά τη μείωση του guidance για το σύνολο του 2013.

Η μετοχή της Boeing σημειώνει ράλι 4,44% μετά τα ανώτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα κερδοφορίας γ’ τριμήνου και μετά την αύξηση των προοπτικών για το σύνολο του έτους.

Η μετοχή τη Apple ενισχύεται ελαφρώς κατά 0,4% μετά την αποτυχία της εταιρείας να εντυπωσιάσει του επενδυτές με τα νέα της μοντέλα iPad Air και iPad Mini.

Οι μετοχές της Safeway εκτοξεύονται 9,36% μετά τα δημοσιεύματα στο Reuters ότι διάφορες buyout εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Cerberus Capital, εξετάζουν ενδεχόμενο deal για το κομμάτι των σούπερ μάρκετ της εταιρείας.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα