Ευρωσύμβουλοι: Ενίσχυση παρουσίας στη Ν.Α. Ευρώπη

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004 15:26

Στην εξαγορά του 33% της εταιρείας EU ConsGroup στο Βελιγράδι προχώρησε η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. . Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, με την κίνηση αυτή η Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. ολοκληρώνει τη δημιουργία ενός μεγάλου δικτύου θυγατρικών και γραφείων αντιπροσωπείας στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαθέτοντας τρία γραφεία αντιπροσωπίας (Σόφια, Βουκουρέστι, Σαράγιεβο) και τρεις θυγατρικές εταιρίες (Βελιγράδι, Σκόπια, Πράγα).

Στα σχέδια της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο του 2005 περιλαμβάνεται η ίδρυση ενός νέου νομικού προσώπου στο εξωτερικό που θα λειτουργεί σαν holding για τις συμμετοχές της Ευρωσύμβουλοι εκτός Ελλάδος και θα συντονίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων της στον διεθνή χώρο.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με διεθνείς εταιρείες από το χώρο του management consulting, με τις οποίες διερευνά το ενδεχόμενο στρατηγικής συνεργασίας, στοχεύοντας σε συνέργιες στο χώρο της ΝΑ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, και της Μεσογείου.

Όπως τονίζεται, ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαρύτητα έχουν οι συζητήσεις της εταιρείας με έναν από τους ισχυρότερους ομίλους των χωρών του Αραβικού Κόλπου, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο για τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με σκοπό την αντιπροσώπευση της Ευρωσύμβουλοι ΑΕ στις χώρες αυτές, όπου η εταιρεία διεκδικεί ήδη τα πρώτα της έργα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα