Μήνυμα του υπουργού Ναυτιλίας στους έλληνες ναυτικούς για τις εορτές

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004 16:13

«Έλληνες ναυτικοί,

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, δεδομένου ότι λόγω της εργασίας σας βρίσκεστε μακριά από τις οικογένειές σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις άγιες μέρες, θα ήθελα να σας εκφράσω την εκτίμηση και συμπαράστασή μου για το δύσκολό και σημαντικό έργο που επιτελείτε ανά την υφήλιο.

Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τη χρονιά που πέρασε ανέλαβε δυναμικές πρωτοβουλίες για την προώθηση και την ενίσχυση της Ελληνικής Ναυτιλίας. Με ιδιαίτερη ευαισθησία προσεγγίσαμε το θέμα της αποποινικοποίησης της ναυτικής εργασίας πετυχαίνοντας την ευρωπαϊκή σύμπλευση, ενώ και στους άλλους τομείς της ναυτικής εργασίας και εκπαίδευσης έχουν γίνει αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και το νέο έτος θα συνεχίσουμε το έργο μας με σκοπό την ενίσχυση της ποιοτικής ναυτιλίας και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μέσα από την αδιάκοπη συνεργασία και επικοινωνία μαζί σας.

Εύχομαι ολόψυχα το 2005 να σας χαρίζει υγεία και ευτυχία και να είναι μια χρονιά ειρηνική και δημιουργική για την Ελληνική Ναυτιλία και τους Έλληνες ναυτικούς.

Καλές γιορτές και πάντα μπουνάτσες.»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα