ΑΕΓΕΚ: Απάντηση σε επιστολή του Χ.Α.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004 16:45

Σε απάντηση της από 21/12/2004 επιστολής του Χ.Α., η εταιρία ΑΕΓΕΚ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

«1) -Υφίστανται οι κάτωθι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς: α) Ελληνικό Δημόσιο: ΑΕΓΕΚ: 280.140 Ευρώ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: 1.026.148 Ευρώ. Οι ως άνω αναφερόμενες οφειλές θα τακτοποιηθούν εντός δύο εργάσιμων ημερών.

β) Ασφαλιστικοί Οργανισμοί (Ι.Κ.Α.): ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: 68.495 Ευρώ. Η ως άνω αναφερόμενη οφειλή θα τακτοποιηθεί εντός δύο εργάσιμων ημερών. - Δεν υφίσταται καμία νομική ενέργεια πιστωτών εναντίον των εταιριών του ομίλου.

2) Δεν υφίστανται οφειλόμενες υποχρεώσεις προς το προσωπικό της εταιρίας μας και των θυγατρικών της.

3) Το συνολικό ποσό τοκοχρεολυσίων, το οποίο θα απαιτηθεί να καταβληθεί στην παρούσα χρήση, αναλύεται ως εξής: ΑΕΓΕΚ: 9.695.745 Ευρώ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: 3.377.235 Ευρώ. Οι εταιρίες, προκειμένου να προβούν στη μείωση των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεών τους, βρίσκονται ήδη, με τις πιστώτριες τράπεζες, σε διαδικασία ρύθμισης, των συνολικών τους οφειλών σε μακροχρόνια βάση, πλήρως εξασφαλισμένη με παροχή εμπραγμάτων ασφαλειών επί των περιουσιακών στοιχείων των εταιριών. Επιπροσθέτως οι εταιρίες προτίθεται να προχωρήσουν στην πώληση περιουσιακών τους στοιχείων και συμμετοχών με σκοπό την άμεση μείωση του δανεισμού τους.

4) Δεν έχει περιέλθει σε γνώση μας οποιοδήποτε άλλο γεγονός το οποίο δύναται να επηρεάσει δυσμενώς την περιουσιακή, νομική και οικονομική διάρθρωση των εταιριών μας, οι οποίες συνεχίζουν κανονικά και απρόσκοπτα τη λειτουργία τους».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ
  • ΓΔ



Σχολιασμένα