Και τρίτο κρουαζιερόπλοιο της Louis θα εκτελεί κρουαζιέρες από Πειραιά

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2004 11:05

ΣΤΗΝ ενίσχυση του στόλου της με την αγορά του κρουαζιερόπλοιου “Seawing” από την εταιρεία My Travel Group plc προχώρησε η Louis Cruise Lines. Με την προσθήκη του “Seawing” ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων της Louis που θα εκτελούν κρουαζιέρες από τον Πειραιά αυξάνονται σε τρία.

Το κρουαζιερόπλοιο “Seawing” είναι 16.710 τόνων και ναυπηγήθηκε το 1971. Έχει μήκος 163,30 μέτρα, διαθέτει 7 καταστρώματα και 401 καμπίνες. Το Seawing μεταξύ άλλων διαθέτει πισίνα, καζίνο, έξι διαφορετικούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, σαλόνι ομορφιάς, γυμναστήριο κ.ά.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η ενίσχυση του στόλου της κρίθηκε αναγκαία εν όψει της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για τις κρουαζιέρες της Louis Cruise Lines από τον Πειραιά και αντανακλά την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο μέλλον της ελληνικής κρουαζιέρας. Ήδη για το 2005 οι κρατήσεις για τα πλοία Calypso και Ithaca, που θα ξεκινούν από το λιμάνι του Πειραιά, έχουν ξεπεράσει τις δυνατότητες των πλοίων.

Τα κρουαζιερόπλοια Seawing, Calypso και Ithaca θα εκτελούν τριήμερες, τετραήμερες και επταήμερες κρουαζιέρες από τον Πειραιά, ενώ με την ενισχυμένη δυνατότητα του στόλου της, η Louis Cruise Lines είναι σε θέση να προσφέρει το πλέον κατάλληλο προϊόν, που θα αναβαθμίζεται συνεχώς και θα προσαρμόζεται στις ανάγκες του επιβατικού κοινού.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα