Γενική Τράπεζα: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Ν. Καραμούζης

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 10:31
UPD:10:36
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο κ. Καραμούζης έχει αναλάβει την ευθύνη για τον μετασχηματισμό της Γενικής Τράπεζας σε ανεξάρτητη εξειδικευμένη αναπτυξιακή και επενδυτική τράπεζα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (φωτογραφία αρχείου).

Τον Νίκο Καραμούζη εξέλεξε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Γενικής Τράπεζας ως μέλος του και διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας.

Με την ανάληψη καθηκόντων διευθύνοντος συμβούλου από τον κ. Καραμούζη, ο Αλέξανδρος Μάνος επιστρέφει στην Τράπεζα Πειραιώς, ως σύμβουλος διοίκησης για θέματα στρατηγικής.

Η τοποθέτηση του κ. Καραμούζη ως επικεφαλής της τράπεζας συνοδεύει την αλλαγή σελίδας της Γενικής, η οποία αναλαμβάνει πλέον κεντρικό ρόλο στην υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου Πειραιώς, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για την αύξηση κεφαλαίου της τάξης των 300 εκατ. ευρώ, που θα καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό από τη Goldman Sachs και θα γίνει στις αρχές του 2014.

Ο κ. Καραμούζης έχει αναλάβει την ευθύνη για τον μετασχηματισμό της Γενικής Τράπεζας σε ανεξάρτητη εξειδικευμένη αναπτυξιακή και επενδυτική τράπεζα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα