Στο mobile banking μέσω Cosmote η Εμπορική

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2004 15:01

H Emporiki Bank εγκαινίασε στις 15 Δεκεμβρίου 2004 την παρουσία της και στο χώρο του mobile banking, μέσω των υπηρεσιών i-mode, που μεταφέρουν τη φιλοσοφία του Διαδικτύου στο κινητό, και προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά από την COSMOTE.

Μέσω της υπηρεσίας mobile banking, οι πελάτες της Emporiki Bank έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν τις προσφιλέστερες τραπεζικές τους συναλλαγές, να αναζητούν καταστήματα και ΑΤΜ και να ενημερώνονται για χρήσιμα νέα της τράπεζας, μέσω των ιδιαίτερα απλών και φιλικών στη χρήση υπηρεσιών i-mode, από το κινητό τους τηλέφωνο.

Η Emporiki Bank, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του i-mode κινητού τηλεφώνου, πρωτοπορεί με την ειδική σχεδίαση της υπηρεσίας mobile banking και παρέχει στον χρήστη δύο επιλογές φιλικής και εργονομικής πλοήγησης, με αποτέλεσμα την ολοκλήρωση των συναλλαγών σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς περιττά έξοδα, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Επίσης, πρωτοπορεί προσφέροντας σε όλους την δυνατότητα να εξοικειωθούν με την υπηρεσία mobile banking μέσα από διαδραστική επίδειξη στο κινητό τους τηλέφωνο.

Η υπηρεσία mobile banking είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους και παρέχεται χωρίς χρέωση από την Emporiki Bank. Για τη δυνατότητα διενέργειας συναλλαγών, απαιτείται εγγραφή στην υπηρεσία Emporiki e.Banking.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα