Βογιατζόγλου Systems: Σύσταση θυγατρικής

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2004 16:42

Θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Organizer Stores Ανώνυμος Εμπορική Εταιρεία Επαγγελματικού και Οικιακού Εξοπλισμού, με κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ, συνέστησε η Βογιατζόγλου Systems. Η έδρα της νέας εταιρείας, στην οποία η Βογιατζόγλου συμμετέχει με 99%, θα είναι ο Δήμος Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Σκοπός της συσταθείσας εταιρείας είναι οι παντός είδους και τύπου εξοπλισμοί και διακοσμήσεις επαγγελματικών και οικιακών χώρων καθώς και η εμπορία ειδών εξοπλισμού, διακοσμήσεως, εμφανίσεως, προβολής, αυτοματισμού, χωροθετικής εκμετάλλευσης και οργανώσεως επαγγελματικών και οικιακών χώρων.

Για την υλοποίηση του σκοπού της η νέα εταιρεία θα μισθώσει ακίνητο στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη σημαντικής στεγασμένης επιφάνειας κτισμάτων αλλά και ακάλυπτου χώρου όπου θα αναπτύξει σύγχρονο κατάστημα πωλήσεως ειδών.

Η Βογιατζόγλου Systems, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, προέβη στη σύσταση της θυγατρικής εταιρείας στο πλαίσιο των στρατηγικών επιλογών της ισόρροπης ανάπτυξης και επενδύσεων για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στα παραπάνω επιχειρηματικά αντικείμενα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΟΣΥΣ



Σχολιασμένα