Επιφυλακτικές τάσεις στη Wall Street

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 16:57
UPD:16:59
REUTERS/ADREES LATIF

Ο δείκτης Dow Jones σημειώνει οριακή άνοδο της τάξης του 0.15%, ο δείκτης S&P 500 ενισχύεται 0,13% ενώ 0,14% υψηλότερα κινείται ο δείκτης Nasdaq.

Όπως σημειώνει ο Αλαν Νούκμαν, στρατηγικός αναλυτής στην Trading Advantage, το ότι δεν παρατηρείται μεγάλη αντίδραση στην αγορά χρυσού, στην αγορά ομολόγων αλλα και στις μετοχές σήμερα, δείχνει ότι η αγορά παραμένει ανήσυχη γύρω από το shutdown, με την προσοχή να είναι στραμμένη και στα αποτελέσματα κερδοφορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου,  μετά τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα με την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων, αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω πρόοδος και στις δύο πλευρές , ωστόσο δεν έχει υποβληθεί ένα σχέδιο για το πώς θα λυθεί το αδιέξοδο στη χρηματοδότηση της κυβέρνησης και στην αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους.

Πάντως αρκετοί αναλυτές παραμένουν σκεπτικοί, με την Bank of Tokyo-Mitsubishi  να προειδοποιεί ότι το ράλι που σημειώθηκε χθες δεν θα έχει διάρκεια.

Η JPMorgan ενισχύεται 0,51% καθώς παρόλο που ανακοίνωσε ζημιές στα αποτελέσματα τριμήνου, λόγω των νομικών εξόδων, ήταν πολυ μικρότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών. Οι ζημιές άγγιξαν τα 380 εκατ. δολάρια, από κέρδη 5,7 δισ. δολάρια, το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012.

Η μετοχή της Wells Fargo υποχωρεί 1,67% παρόλο που ανακοίνωσε ρεκόρ κερδοφορίας τριμήνου,  στα  16,3 δισ. δολάρια.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα