Νορβηγία: Κυβερνητική δέσμευση για μείωση φόρων

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 14:14
UPD:14:19
REUTERS/NTB SCANPIX

Η Έρνα Σόλμπεργκ (δεξιά), επικεφαλής του συντηρητικού κόμματος και ανερχόμενη πρωθυπουργός και η ηγέτιδα του προοδευτικού κόμματος, Σιβ Γιένσεν παρουσίασαν το πλάνο διοίκησης του πλουσιότερου σκανδιναβικού κράτους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Δέσμευση για μείωση των φόρων εισοδήματος, πώληση κρατικού ενεργητικού και δημιουργία fund, ύψους 100 δισ. κορωνών (17 δισ. δολ.), για τη στήριξη της κατασκευής δρόμων και άλλων υποδομών, ανέλαβε η νέα κυβέρνηση της Νορβηγίας.

Η Έρνα Σόλμπεργκ, επικεφαλής του συντηρητικού κόμματος και ανερχόμενη πρωθυπουργός μετά τη νίκη στις εκλογές της 9ης Σεπτεμβρίου, και η ηγέτιδα του προοδευτικού κόμματος, Σιβ Γιένσεν, παρουσίασαν χθες το πλάνο διοίκησης του πλουσιότερου σκανδιναβικού κράτους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Οι επενδύσεις στις υποδομές είναι τόσο σημαντικές όσο και η δημοσιονομική διαχείριση και είναι σημαντικό για την κυβέρνηση να επενδύσει για το μέλλον και να βοηθήσει τα παιδιά μας να κληρονομήσουν μια κοινωνία με ισότιμη πρόνοια», είπε η Σόλμπεργκ.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα