Έκτακτη γενική συνέλευση στις 30/1 συγκαλεί η Βαλκάν Εξπόρτ

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2003 12:47

Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Βαλκάν Εξπόρτ Α.Ε. συγκαλείται με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στις 30 Ιανουαρίου 2003 με θέματα ημερησίας διατάξεως:

-Λήψη αποφάσεως για την αγορά, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ιδίων μετοχών της εταιρείας, μέχρι ποσοστού 7% του συνόλου των υφισταμένων σήμερα μετοχών της εταιρείας, όταν αυτό απαιτείται για τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος, εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεσθούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για την τήρηση των νομίμων διατυπώσεων προς τούτο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον νόμο (άρθρο 16§§5 επ. του κ.ν.2190/1920, όπως ισχύει).

-Λήψη αποφάσεως για την σύμπτυξη των μετοχών της εταιρείας (reverse split), ώστε δέκα (10) υφιστάμενες σήμερα μετοχές, με ονομαστική αξία 0,49 ευρώ εκάστη, να αποτελέσουν μια νέα μετοχή, με δεκαπλάσια ονομαστική αξία 4,90 ευρώ εκάστη.

-Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας για την αποτύπωση της ως άνω αποφάσεως.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα