Ο ΟΤΕ για την αναστολή λειτουργίας υποκαταστήματός του στα Μέθανα

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2003 12:05

Σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων που αναφέρονται στην επερχόμενη αναστολή λειτουργίας υποκαταστήματος του ΟΤΕ στα Μέθανα, ο Οργανισμός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΟΤΕ στα Μέθανα, που μέχρι σήμερα απασχολεί μια μόνο υπάλληλο, υπαγορεύεται όχι λόγω υψηλού κόστους συντήρησης και λειτουργίας του αλλά κυρίως λόγω υπολειτουργίας του. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στα Μέθανα λειτουργούν 1700 τηλεφωνικές συνδέσεις, η δε επισκεψιμότητα του γραφείου μας από πελάτες μας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Σε κάθε περίπτωση στόχος του ΟΤΕ είναι η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών του, όπου κι αν βρίσκονται, και έχει λάβει όλα τα μέτρα ώστε η εξυπηρέτηση των κατοίκων στα Μέθανα να συνεχιστεί ομαλά. Ας σημειωθεί ότι, οι τρεις τεχνικοί του ΟΤΕ παραμένουν στα Μέθανα για την άμεση αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης. Επίσης, η πληρωμή των λογαριασμών μπορεί να γίνεται στο ταχυδρομείο, όπως ισχύει έτσι και αλλιώς μέχρι σήμερα, χωρίς να είναι αναγκαία η μετάβαση των κατοίκων στον Πόρο.

Εξάλλου, να υπενθυμίσουμε ότι για αιτήματα νέων συνδέσεων, μεταφορών, καθώς και για οποιοδήποτε θέμα εξυπηρέτησης πελατών, λειτουργεί δωρεάν, καθημερινά 08.00 -21.00, το "134" για την κάλυψη των αναγκών πανελλαδικά.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα