Τράπεζα Πειραιώς - Eπανάληψη του προγράμματος μεταφοράς υπολοίπου πιστωτικών καρτών

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2003 14:04
UPD:14:14

Στην επανάληψη του προγράμματος μεταφοράς υπολοίπου πιστωτικών καρτών προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς κατά το 2003. Με το πρόγραμμα αυτό δίνεται η δυνατότητα σε κατόχους πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών, να μεταφέρουν τα πιστωτικά τους υπόλοιπα σε μία πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.

Η μεταφορά υπολοίπου σε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς γίνεται με επιτόκιο 8,8% που ισχύει για όλη την περίοδο αποπληρωμής του μεταφερόμενου ποσού.

Η απόφαση αυτή, εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης νέων μορφών εξυπηρέτησης και επιβράβευσης τόσο των νέων κατόχων όσο και των υφιστάμενων κατόχων πιστωτικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς.

Για τους υφιστάμενους κατόχους πιστωτικών καρτών, η Τράπεζα έχει θέσει σε λειτουργία προγράμματα επιβράβευσης με τα οποία οι κάτοχοι μπορούν να κερδίσουν πλούσια δώρα και να μειώσουν το επιτόκιο αγορών της πιστωτικής κάρτας σε 13,50% (για τους κατόχους των Πειραιώς Visa Classic και Πειραιώς MasterCard) και 12,50% για κατόχους της Πειραιώς Visa Gold και τους πελάτες Στεγαστικού Δανείου της Τράπεζας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα