Q&R: Έργο για τη ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2003 17:13

Το πληροφορικό σύστημα ORAMA ERP της εταιρείας Quality & Reliability A.E. επέλεξε η εταιρεία Σουρωτή Α.Ε. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Q&R, η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. θα εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού ORAMA ERP που περιλαμβάνουν: Κύκλωμα Οικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Εισαγωγών, καθώς και τα κυκλώματα της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού.

Με το νέο Πληροφορικό Σύστημα, η εταιρεία ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. αναμένεται να βελτιώσει την οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησης σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγικότητας.

Η ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε., όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Q&R, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα και έχει ως αντικείμενο της, την εκμετάλλευση και εμπορία του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού του ομώνυμου χωριού που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Κάλαβρος. Έχει κατορθώσει επίσης, να διεισδύσει στις αγορές της Γερμανίας, του Βελγίου, της Μ. Ανατολής καθώς και της Κύπρου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΑΛ



Σχολιασμένα