Eγκρίθηκαν δύο εισαγωγές στο ΧΑ, μία στη ΝΕΧΑ

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2003 18:13

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ενέκρινε:

1. Την αύξηση τoυ μετoχικoύ κεφαλαίoυ της εταιρείας «Ipirotiki Software & Publications Ανώνυμη Ετιαρεία Πληροφοριακών Συστημάτων, Εκδόσεων, Διοργάνωσης Σεμιναρίων και Ερευνας» με δημόσια εγγραφή και εισαγωγή τωv μετoχώv της στηv Παράλληλη Αγoρά τoυ Χ.Α, με προϋποθέσεις.

2. Την αύξηση τoυ μετoχικoύ κεφαλαίoυ της εταιρείας «Αστρα ΑΕΕΧ» με δημόσια εγγραφή και εισαγωγή τωv μετoχώv της στηv Παράλληλη Αγoρά τoυ Χ.Α.

3. Την αύξηση τoυ μετoχικoύ κεφαλαίoυ της εταιρείας «Profile AEBE Πληροφορικής» με δημόσια εγγραφή και εισαγωγή τωv μετoχώv της στη ΝΕ.Χ.Α.

4. Απόφαση για την έγκριση των επιτυχόντων στις εξετάσεις των Χρηματιστηριακών Εκπροσώπων και στις εξετάσεις πιστοποίησης στελεχών της κεφαλαιαγοράς που διεξήχθησαν το 2002.

5. Το διορισμό χρηματιστηριακού εκπροσώπου στην εταιρεία «ΑΒΑΞ Α.Χ.Ε.».

6. Την επιβολή προστίμου ύψους 6.490 ευρώ στον κ. Ιωάννη Χανδρή, μέτοχο της Ιπποτούρ για παράβαση του ΠΔ 51/92 που αφορά την υποχρέωση γνωστοποίησης μετοχικών μεταβολών.

7. Την επιβολή προστίμου ύψους 32.010 ευρώ στην Αctive AΕΠΕΥ, μέτοχο της Active ΑΕΕΧ για παράβαση του ΠΔ 51/92 (για τις πληροφορίες που πρέπει να δημοσιεύονται κατά την απόκτηση και εκχώρηση συμμετοχής σε εταιρεία της οποίας οι μετοχές είναι εισηγμένες στο Χ.Α.)

8. Την επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ στην Eurosec ΑΧΕ για παραβάσεις του κώδικα δεοντολογίας των ΕΠΕΥ.

9. Την επιβολή προστίμου ύψους 9.000 ευρώ στην Κοραής ΑΕΛΔΕ, 8.000 στην Κεφάλαιο Θριασίου ΑΕΛΔΕ, 6.000 ευρώ στην ΑΝΤΛΕΡ ΑΕΛΔΕ και 8.000 ευρώ στην Jozef BK AEΛΔΕ για παραβάσεις του κώδικα δεοντολογίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα