Ο ΟΤΕ χορηγός σε εκδήλωση για το μέλλον της περιφέρειας στη διευρυμένη Ευρώπη

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2003 15:04
UPD:15:05

Χορηγός της πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη των ορεινών περιοχών, «Ορεινός Αύγουστος», ανέλαβε ο ΟΤΕ. Στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, η πρωτοβουλία «Ορεινός Αύγουστος» διοργανώνει στις Βρυξέλλες, στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δυο ημερίδες-τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά στις 21 και 22 Ιανουαρίου μεταξύ 19:30-21:00 μέσω κρατικής τηλεόρασης και Internet.

Στην πρώτη τηλεοπτική εκπομπή, στις 21 Ιανουαρίου, με θέμα «Το Μέλλον των Περιφερειακών Πολιτικών στην Διευρυμένη Ευρώπη» θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι κ.κ.: Λουτσιάνο Καβέρι, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής, Μεταφορών και Τουρισμού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μισέλ Μπαρνιέ, Επίτροπος αρμόδιος για τις Περιφερειακές Πολιτικές, Χρήστος Βερελής, υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, και Χρήστος Πάχτας, υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

Στις 22 Ιανουαρίου, στην εκπομπή με θέμα «Το Μέλλον της Ευρώπης» θα συμμετάσχουν οι κ.κ: Τζο Λάϊνεν, Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ακης Τσοχατζόπουλος, υπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Δημητρακόπουλος, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μανώλης Στρατάκης, φυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών και Γιώργος Κατηφόρης, ευρωβουλευτής, εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στη Συνέλευση.

Ο ΟΤΕ υποστηρίζει την πρωτοβουλία παραχωρώντας κύκλωμα στον δορυφόρο Hot Bird, παρέχοντας ζωντανές συνδέσεις με τα μεγαλύτερα ελληνικά περιφερειακά κανάλια, απ' όπου θα υπάρχει ανταπόκριση με πολλές περιοχές της Ελλάδας, και διαθέτοντας την ψηφιακή πλατφόρμα του για την αναμετάδοση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα