Νέο εργοστάσιο εγκαινίασε η Henkel στην Κίνα

Η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής συγκολλητικών ουσιών παγκοσμίως
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 13:46
UPD:13:57
HENKEL

Το μεγαλύτερο εργοστάσιο συγκολλητικών ουσιών παγκοσμίως εγκαινίασε πρόσφατα στη Σαγκάη η Henkel.

Όπως τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, με αυτή τη νέα μονάδα παραγωγής, επεκτείνει την παραγωγική της δραστηριότητα σε μία μεγάλη αναδυόμενη αγορά, αποκτώντας  τη δυνατότητα να προσφέρει ταχύτερα τις καινοτόμες συγκολλητικές της τεχνολογίες  στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των πελατών της με έδρα την Κίνα  και την ευρύτερη Ασία.

Το νέο εργοστάσιο, γνωστό και ως «Dragon Plant» στους κόλπους της Henkel, έχει έκταση 150.000 τ.μ., και τη δεδομένη στιγμή αποτελεί την κεντρική μονάδα παραγωγής για βιομηχανικές συγκολλητικές ουσίες στην Κίνα και στην ευρύτερη περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Στους πελάτες που εξυπηρετούνται από το νέο εργοστάσιο συγκολλητικών ουσιών περιλαμβάνονται επιχειρήσεις από τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και διάφορους τομείς καταναλωτικών αγαθών. Η ετήσια παραγωγή σε συγκολλητικές ουσίες προβλέπεται να αγγίξει τους 428.000 μετρικούς τόνους.

HENKEL/RODIGER NEHMZOW

«Το νέο αυτό εργοστάσιο συγκολλητικών ουσιών θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη της στρατηγικής μας για το 2016. Θα επιτρέψει στον Τομέα  Συγκολλητικών Τεχνολογιών της εταιρείας να επεκταθεί και να αξιοποιήσει την παγκόσμια εμβέλειά του,  κερδίζοντας μερίδιο από τις αναδυόμενες αγορές», δήλωσε ο Kasper Rorsted, πρόεδρος δ.σ. του Ομίλου Henkel.
 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα