Απονομή των βραβείων του EBEN GR

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 22:50
UPD:23:50
EBEN GR

Τα βραβεία SEE G (Social – Enviromental- Ethical – Governance) EBEΝ GR για το 2013 απένειμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Οι εταιρείες που έλαβαν διάκριση και βραβεύτηκαν είναι οι Letrina SA, Μεσολαβητής Τραπεζικών- Επενδυτικών Υπηρεσιών, Phoenix Ects Limited, Sefco Zeelandia SA, Sivota Diamond Spa Resort (Basic Model for Small and Medium Companies).

Στα Bronze Awards τιμήθηκαν οι Alert Shipping Agencies Ltd και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στα Silver Awards βραβεύτηκε η Olympia Electronics AE, ενώ στα Golden Awards βραβεύτηκαν οι Allseas Marine SA, Athenian Sea Carriers Ltd, Βιβεχρώμ ΑΕ, Intralot SA, Piscines Ideales SA, Sprint Integrated Communications, Tsakos Shipping and Trading SA, Vodafon και Παναφον ΑΕΕΤ

Ακολούθησαν τα βραβεία  για το διαγωνισμό διπλωματικών εργασιών από μεταπτυχιακούς φοιτητές με θέμα «Η Επιχειρηματική Ηθική ως μέσο ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας» που διοργάνωσε το EBEN GR με χορηγία της ALPHA BANK. Την 1η θέση κατέλαβε η Αικατερίνη Ξυνέλη (Παν. Πειραιά- Ναυτιλιακό), τη 2η η Αντωνία Μαρκογιαννοπούλου (Πάντειο Πανεπιστήμιο), την 3η η Αικατερίνη Κιουλμπαξιώτη (Πάντειο Πανεπιστήμιο/ Δημόσια Διοίκηση/ Νομικός Πολιτισμός) και την 4η η Άννα Νικολαΐδη (φιλοσοφίας/ ΦΠΨ).

Βραβεύτηκαν επίσης οι εταιρείες που έλαβαν μέρος στο project Tanker Management Self-Assessment (TMSA), ενώ δόθηκε έπαινος και στην εταιρεία IPSOS για την έρευνα που έκανε σχετικά με  την αξιολόγηση της εικόνας του EBEN GR .

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής  απένειμε 2 Αριστεία Κοινωνικής Προσφοράς. Συγκεκριμένα Αριστείο έλαβε το  Ίδρυμα Ευγενίδου για την  συμβολή του στην επιστημονική  και τεχνική εκπαίδευση των νέων της Ελλάδας όπως και η  κα Μαρί Κυριακού για το  φιλανθρωπικό έργο και την κοινωνική δράση της μέσα από την εκπομπή «Με Αγάπη».

Στην 6η εκδήλωση των βραβείων παρευρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής, η ομάδα ανάπτυξης του Μοντέλου, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Ναυτεμπορική.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα