Βενιζέλος: Δεν υπάρχει υποχρέωση του ΟΠΑΠ στην Ιντραλότ

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2003 17:16

Ο ΟΠΑΠ δεν έχει καμία υποχρέωση να καταβάλει στην Ιντραλότ χρήματα σχετικά με την μη τήρηση συμβάσεων http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/01/22/275496.htm . Αυτό υπογράμμισε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Μου προκάλεσε οδυνηρή έκπληξη η επίσημη τοποθέτηση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου για την σύμβαση που συνδέει τον ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Νέα Δημοκρατία απεδέχθη επισήμως ότι όντως υπάρχει μία σύμβαση που επιτρέπει στον αντίδικο του ΟΠΑΠ, να διεκδικήσει αυτά τα ποσά, ότι έγινε λάθος στη σύμβαση και άρα ο αντίδικος του ΟΠΑΠ καλώς ζητεί και καλώς του επιδικάζονται τα ποσά αυτά.

Η σύμβαση είναι σαφέστατη, δεν υπάρχει καμία τέτοια υποχρέωση του ΟΠΑΠ, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δικαίωμα των αντισυμβαλλόμενων του ΟΠΑΠ και γι' αυτό είναι προκλητικά εσφαλμένη η απόφαση της διαιτησίας. Θα ακολουθήσουν όλα τα ένδικα μέσα που προβλέπονται από τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Δεν πρόκειται να εκτελεστεί αυτή η απόφαση και δεν πρόκειται ο ΟΠΑΠ να καταβάλει τέτοιου είδους ποσά», σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ
  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα