Υπό καθεστώς επιτήρησης τέθηκε η μετοχή της Connection

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2003 18:59
UPD:19:07

Το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να θέσει από αύριο, 31/1/2003, σε καθεστώς «υπό επιτήρηση» τις μετοχές της εταιρείας Connection AEΒΕΕ λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά την ομαλή πορεία των εργασιών της, όπως παρουσιάζονται σε σημερινή της επιστολή.

Συγκεκριμένα, η εισηγμένη εταιρεία παρουσίασε αναλυτικά τις πρόσφατες ενέργειές της όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της με τις πιστώτριες τράπεζες σχετικά με την αναδιοργάνωση του τραπεζικού της δανεισμού και την εξασφάλιση νέας χρηματοδότησης. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Παράλληλα, οι πιστώτριες τράπεζες προέβησαν σε προσωρινή διακοπή πιστωτικών διευκολύνσεων προς την εταιρία από υφιστάμενα όρια. Ως αποτέλεσμα, η εταιρία αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας και αυξημένους κινδύνους να απωλέσει και άλλες συμβάσεις συνεργασίας με οίκους του εξωτερικού.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες θα οδηγήσει την εταιρία σε δυσχερή θέση, καθόσον η εξεύρεση των απαραίτητων κεφαλαίων από άλλες πηγές κρίνεται από την ίδια δυσχερώς επιτεύξιμη στην παρούσα φάση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα