CosmOTE : Νέα υπηρεσία στον τομέα της ενημέρωσης

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2003 13:26

«Ξενόγλωσσες ειδήσεις» είναι η νέα υπηρεσία της ελληνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας CosmOTE, μέσω της οποίας οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να μαθαίνουν τα τελευταία νέα στην αλβανική και τη ρωσική γλώσσα.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, το περιεχόμενο της νέας υπηρεσίας που παρέχεται σε συνεργασία με το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΜΠΕ), αφορά ειδήσεις τόσο από την ελληνική όσο και από την αλβανική ή ρωσική επικαιρότητα, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση για τα θέματα που τους απασχολούν.

Τα ειδησεογραφικά δελτία θα έχουν διάρκεια δύο λεπτών και ανανεώνονται δύο φορές την ημέρα και μία φορά κατά το Σαββατο-κύριακο.

Η πρόσβαση στη νέα υπηρεσία είναι ιδιαιτέρως εύκολη, αφού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απλώς να καλούν τον αριθμό 1410 και στη συνέχεια να ακολουθούν τις ηχογραφημένες οδηγίες στη γλώσσα τους.

Μιλώντας για τη νέα υπηρεσία της CosmOTE o διευθυντής προϊόντων και υπηρεσιών και marketing, Δαμιανός Χαραλαμπίδης, είπε :

«Η CosmOTE προχώρησε στον σχεδιασμό και τη διάθεση της νέας αυτής υπηρεσίας, έχοντας καταγράψει τις αυξημένες ανάγκες για επικοινωνία και ενημέρωση μιας σημαντικής ομάδας χρηστών και με στόχο να ενθαρρύνει την περαιτέρω χρήση».

«Στόχος της εταιρείας στον τομέα των νέων υπηρεσιών, κατέληξε, παραμένει ο διαρκής εμπλουτισμός τους με την παράλληλη δημιουργία νέων πηγών εσόδων».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα